Nationale&Internationale

Ce face coronavirusul din român | Manele dedicate “virusului chinezesc” – VIDEO

Isteria coronavirusului a ajuns pana in cele mai adanci si nebanuite domenii ale societatii romanesti. I-a cuprins pe simpli comercianti din piete, vloggeri, iar mai nou si pe artisti. Sau “artisti”. De popularitatea pe care a ajuns sa o aiba acest virus fara leac au incercat sa se lipeasca si solistii care interpreteaza melodii doar pentru a le incarca pe Youtube si cam atat, ba chiar si-au schimbat stilul muzical pentru ca melodiile dedicate coronavirusului sa aiba succes.

“Corona-i virus chinezesc” – maneaua cu 244 000 de vizualizari intr-o singura luna

Inca din titlul pus in videoclipul incarcat pe youtube aflam ca nu ascultam orice fel de melodie, ci “HIT-ul anului 2020”. Cantata de Sorina Pop, o interpreta care nu pare a avea mai mult de 12 ani,  dar cu pagina de artist pe facebook, melodia ne prezinta dezavantajele coronavirusului, care nu are nicio alta intentie in afara de a “tine romanii inchisi in casa, sa nu aiba paine pe masa”.

“Corona-i virus chinezesc / Pe români îi zăpăcesc / Vrea să-i ţină închişi în casă / Să nu aibă pâine pe masă“.

Videoclipul piesei nu o promoveaza doar pe “celebra” artista ci si “asistentii” acesteia, doi baieti, atent suvitati in breton, care danseaza alaturi de Sorina Pop.

Celebritatea care i-a adus-o ca dansator in videoclipul piesei “Corona-i virus chinezesc”, l-a facut pe Corin Pop (fara pagina de artist pe facebook), sa revina in fata publicului cu o continuare a primei melodii, insa de data aceasta ca interpret.

“CORONA VIRUS, TU CE CREZI?” – 57 000 VIZUALIZARI pe Youtube

Inca din primele versuri aflam cum te poti feri de temutul virus: “Daca in viata esti smecher / De corona virus nu te temi (cu accent ciudat pe litera “i”, pentru rima)”. 

Din aceeasi melodie aflam ca toate bolile care au ajuns in Romania in ultimii ani sunt defapt o facatura politica si nu exista cu adevarat. “Artistul” da si cateva exemple in strofa a doua, printre care gripa aviara sau pesta porcina.

“Avem gripa aviara, mancam pui din alta tara | Porcii cu pesta porcina, ne-au lasat fara slanina…”

Totusi, in trend pe youtube, cu peste 1 milion de vizualizari, ramane maneaua interpretata de Marius Olandezu – “Mai tare ca virusul corona”, care dedica “cea mai frumoasa melodie pentru prietenul meu Faraonu’ de la Madrid”.

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Si voi de ce mama dracului faceti reclama la manelele astea borate? Neispravitilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close