publicitate
publicitate
publicitate
 
Actualitate

Ce se intampla cu editiile UNTOLD si NEVERSEA din acest an – VIDEO

Pandemia a anulat marile festivaluri din Europa, iar evenimente precum Untold sau Neversea, stau încă sub semnul întrebării. Autoritatile nu au anuntat inca oficial daca cele mai mari festivaluri de la noi vor putea fi organizate, insa reprezentantii acestora spun ca pregatirile merg mai departe. 

Organizatorii UNTOLD, cei care sunt responsabili de cel mai mare festival de la noi din tara spun ca pregatirile merg mai departe, iar evenimentul nu este anulat.

“In acest moment, festivalurile UNTOLD si Neversea nu sunt anulate…In momentul in care discutam, cele doua festivaluri se pot organiza, suntem pregatiti, avem zeci de mii de oameni care au cumparat abonamente, avem artisti care isi doresc sa ajunga in Romania”, a declarat Edy Kereji, director de comunicare Untold si Neversea. Organizatorii sunt increzatori ca pana in luna august, situatia epidemiologica se va imbunatati, mai ales daca acum respectam masurile impuse de autoritati.

Pe de alta parte, primarul Clujului, Emil Boc, nu este la fel de optimist si spune ca este putin probabil ca evenimente de o asemenea amploare sa mai poata fi organizate in acest an, dar spune ca totul depinde de restrictiile care vor ramane in vigoare dupa 15 mai si mai ales de situatia epidemiologica din preajma festivalurilor.

Primarul Clujului mai spune ca, dupa modelul altor tari europene, se lucreaza deja la gasirea unei modalitati legislative pentru ca organizatorii evenimentelor sa poata fi sprijiniti financiar chiar si cu bani de la Uniunea Europeana,  in cazul in care vor fi nevoiti sa anuleze.

Reprezentantii Electric Castle nu au putut fi contactati, dar si acolo pregatirile pentru festival merg mai departe.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close