publicitate
publicitate
publicitate
 
Din OrasEveniment

Ce spun reprezentantii fabricii despre incendiu | “Fabrica va continua sa functioneze” – VIDEO

Incendiul urias care a izbucnit astazi la fabrica de hartie igienica din Parcul Industrial din Dej a fost stins dupa mai bine de 3 ore de lupta cu flacarile, dar multi angajati isi pun intrebarea daca fabrica va mai putea functiona dupa acest incident. Reprezentantii PEHART spun ca fabrica va continua sa produca hartie, mai putin aceasta masina care astazi a fost cuprinsa de foc.

Claudiu Campean, managerul de resurse umane din cadrul Pehart a declarat pentru Dejeanul.ro ca incendiul a fost observat prima data in jurul orei 15, insa au incercat sa il stinga prin forte propri, fabrica avand si personal specializat in stingerea incendiilor. Focul s-a extins insa cu repeziciune, astfel ca au fost nevoiti sa ceara ajutor extern, sunand la 112.

In momentul in care au fost observate primele indicii de incendiu, in intreaga fabrica se aflau aproximativ 100 de angajati, dar in sectia respectiva, aproximativ 40. Cu totii au fost evacuati in siguranta.

Desi inca nu a fost stabilita cu exactitate cauza izbucnirii incendiului, toate indiciile arata spre un electromotor al uneia dintre masinile de produs hartie.

“In momentul de fata, fabrica functioneaza si va continua sa functioneze, mai putin aceasta masina de hartie”, a transmis Claudiu Campean.

In jurul orei 19, focarele au fost lichidate în totalitate, astfel ca pompierii s-au retras la baza. Conform ISU, au fost distruse mai multe utilaje și linii tehnologice din cinci încăperi și o porțiune din acoperișul halei, totalizând o suprafață de cca 3000mp.

INCENDIU URIAS in Parcul Industrial din Dej | Fabrica de hartie igienica a luat foc – VIDEO

Incendiul fabricii de hartie din Dej, vazut DIN AER | Pagubele sunt uriase – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close