ads
publicitate
 
Marketing

Ce trebuie sa faci inainte sa semnezi un contract cu o firma de hidroizolatii fundatii profesionale

Iti construiesti casa visurilor tale? Felicitari! Nu lasa, insa, nerabdarea sa te copleseasca si sa devii mai putin obiectiv. Nu uita: atunci cand are loc procesul de ridicare al unei case, totul porneste de la fundatie. Aceasta trebuie sa fie solida, construita optim si – bineinteles – hidroizolata in mod corespunzator.

Daca te-ai decis sa colaborezi cu o firma specializata in hidroizolatii fundatii, ai luat o decizie inteleapta. Aceasta decizie nu trebuie sa fie, insa, una impulsiva. Fii extrem de atent cu cine semnezi, citeste recomandari, si fa o analiza cat se poate de obiectiva a tuturor elementelor care pot determina rezultatul final al lucrarii.

 

  1. Verifica daca vor face studiul geotehnic inainte de implementarea lucrarilor

Nicio companie experimentata in acest domeniu nu va incepe lucrarile de hidroizolatie a fundatiei, in lipsa unui studiu geotehnic. Exista firme care au in componenta echipei lor astfel de experti, ce se ocupa de la A la Z de aceasta analiza. Ei au in vedere: inaltimea panzei freatice, conditiile meteo specifice zonei, riscul seismic, dimensiunea si gradul de incarcare a constructiei, dar si alte elemente ce pot influenta rezultatul final al hidroizolatiei. Nu putem vorbi despre cele mai mari standarde ale lucrarilor, fara acest studiu.

 

  1. Analizeaza intreaga paleta de servicii pe care o ofera

Daca respectiva companie pe care ai vizat-o realizeaza, in mod exclusiv, lucrari de hidroizolatie a fundatiilor, trebuie sa verifici si alte informatii despre acestea. Fie este o firma de mici dimensiuni, ce nu dispune de forta de munca pentru a acoperi un spectru larg de nevoi din acest domeniu, fie expertiza ei este una limitata. Cu cat paleta de servicii este mai vasta, cu atat mai bine, intrucat expertii vor avea o perspectiva completa asupra necesitatilor de impermeabilizare a unei constructii si vor tine cont de ea.

 

  1. Asigura-te ca raportul dintre calitate si pret este corect

Cerceteaza cu atentie ofertele de pret din acest domeniu. Stabileste o medie, un prag minim si maxim. Daca pretul se indeparteaza prea mult de aceste praguri, fie la limita de superioritate, fie la limita de inferioritate, cauta sa afli de ce. Raportul dintre calitate si pret este esential si trebuie sa il privesti dintr-o perspectiva obiectiva, atat asupra bugetului de care dispui, cat si asupra durabilitatii rezultatului final. Nu fa rabat de la calitate, atunci cand vine vorba de hidroizolarea fundatiei. Nu merita sa economisesti aici.

 

  1. Fii atent la recomandari, review-uri si experienta altor clienti

Cea mai buna modalitate de verificare a unei companii este sa discuti cu clientii acesteia. Iar daca nu ai contact direct cu ei, poti sa analizezi tipul de lucrari efectuate de respectiva firma, amploarea lor, genul de proiect (rezidential sau chiar industrial). O firma care se implica si in proiecte industriale dovedeste suficienta experienta si expertiza pentru a prelua chiar si lucrari mai ample, ce necesita un grad ridicat de pricepere, fiind expusa la o varietate de provocari. Cauta recomandari si in spatiul online, pe Internet.

Clientii recomanda Hidroizolatii-Terase.ro pentru standardele exigente in toate lucrarile de hidroizolatii

Lucrarile de hidroizolatii profesionale realizate de echipa Hidroizolatii-Terase.ro bifeaza toate standardele de calitate, spun clientii acestei companii. Materialele folosite sunt durabile, solutiile implementate sunt de ultima generatie, iar viteza de executie una optima. In plus, modul de comunicare este transparent.

 

 

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close