publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateEveniment

Cei mai prosti hoti de masini, prinsi la Dej. Cuponul de SOMAJ i-a trimis direct la politie

Un barbat de 30 de ani din Nicula a primit o lectie ieri, dupa ce a ramas fara masina, avand incredere in doi necunoscuti.  In timp ce conducea un autoturism pe DN 17, deplasându-se în direcţia Suceava – Cluj-Napoca, în municipiul Vatra Dornei a luat la ocazie doi bărbaţi necunoscuţi, care intenţionau să se deplaseze până în municipiul Cluj-Napoca.

Întrucât era obosit, bărbatul, de 30 de ani, i-a permis unuia dintre cei doi necunoscuţi să conducă autoturismul, iar în localitatea Reteag i-a solicitat bărbatului care se afla la volan să oprească la o cunoştinţă. După aproximativ două minute în care clujeanul a intrat într-un imobil, acesta a ieşit afară şi a constatat că autoturismul nu se mai afla în zonă, motiv pentru care a sesizat poliţia. In scurt timp, oamenii legii din zona Dej-Beclean s-au mobilizat si au organizat un filtru la intrarea in Dej. Politistii de la rutiera din Dej au gasit masina abandonata pe marginea drumului, la intrarea in oras. Politistilor nu le-a fost greu deloc sa ii identifice pe cei doi autori, intrucat acestia au facut o mare greseala. Din neatentie, unuia dintre barbati i-a cazut din buzunar, in masina, un cupon de somaj, pe care erau scrise toate datele sale personale. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, şi de un bărbat, de 37 de ani, ambii din judeţul Suceava.Faţă de cei doi suceveni cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Furt în scop de folosinţă”.

Ulterior, cand se indrepta cu masina recuperata catre casa, proprietarul a fost implicat intr-un accident in localitatea Bunesti. Vezi detalii AICI!

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close