publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin OrasDin Zona

Cei sase proxeneti retinuti la Dej au fost ARESTATI PREVENTIV pentru 30 de zile

Cele sase persoane retinute in urma cu doua zile de Parchetul de pe langa Judecatoria Dej, fiind suspecte de proxenetism si camatarie, au fost arestate preventiv in aceasta seara. Suspectii isi vor petrece urmatoarele 30 de zile in arest. 

Azi noapte acestia au dormit acasa dupa ce unul dintre avocati a cerut inlocuirea judecatorul de caz, iar cum cererea de recuzare a fost solutionata abia astazi si ordonantele de retinere expirasera, oamenii legii  au fost nevoiti sa ii elibereze. Astazi insa cererea de recuzare a fost respinsa si arestarea preventiva a fost decisa tot de judecatorul pe care aseara suspectii l-au vrut inlocuit.

Conform celor de la BCCO, in ultimii patru ani, suspectii ar fi determinat mai multe femei sa practice prostitutia in mai multe tari europene, obtinand in acest mod peste 1 milion de euro. In cazul a doi dintre ei exista si suspiciuni de camatarie.

O parte din suspectii in dosar sunt apropiati ai conducerii Politiei Municipiului Dej, acestia aparand impreuna in mai multe fotografii. Cazul a ajuns pana la Ministerul de Interne, iar cei de acolo le-au cerut celor de la IPJ Cluj sa verifice la sange “increngaturile” care exista in Dej intre ofiterii de politie si persoanele banuite de incalcarea legii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close