ads
publicitate
 
Nationale&Internationale

CFR anunţă suplimentarea trenurilor spre Litoral şi Valea Prahovei pentru minivacanţa de 1 Mai

În perioada 27 aprilie – 2 mai, CFR va suplimenta cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinaţii, în special cele spre Litoral şi Valea Prahovei şi vor fi asigurate legături cu principalele judeţe din ţară, potrivit unui comunicat al CFR.

”În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Suceava spre Constanţa şi staţiunile de pe Litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri”, precizează CFR Călători în comunicat.

Studenţii pot călători gratuit conform legii, iar toţi pasagerii pot beneficia de reduceri sau discounturi, astfel că pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%.

Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie, care pot fi achiziţionate online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close