publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

CFR Calatori vrea sa evolueze: renunță la pixul, hartia si chitanțierul “nașului” | Cu ce le inlocuieste

CFR Calatatori vrea sa isi revolutioneze serviciile si…renunta la pix si chitantier in schimbul unor terminale mobile de taxare. Mai mult, calatorii vor putea acumula puncte de reducere pe carduri de fidelitate, exact ca si in cazul companiilor aeriene. Viteza medie de deplasare a trenurilor, ramana insa in continuare printre cele mai mici din Europa: 68 km/h.

Masura prin care reprezentantii CFR spun ca ii duce cu un pas mai aproape de lumea civilizata sau de normalitate, va costa compania peste 10 milioane de lei.  Mai exact, vor fi cumparate 2000 de terminale mobile de taxare, dotate cu mini-imprimante, cu ajutorul carora vor putea fi vandute bilete cu loc si in tren, renuntandu-se astfel la celebrul chitantier al “nasului”. Pretul biletelor nu va costa suplimentar in tren, daca in statia de urcare nu exista un ghiseu de unde calatorul isi putea cumpara unul. 

Mai mult decat atat, clientii fideli ai CFR isi vor putea face carduri de fidelitate, pe care acumuleaza kilometri si beneficiaza de reduceri, exact asa cum fac si companiile aeriene. 

Cardul exista deja si acum, dar este din hartie si evidenta calatoriilor este tinuta tot cu pixul. In curand, acesta va fi inlocuit cu un card adevarat, care va tine evidenta electronic, fiind mult mai rapida utilizarea lui. 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close