publicitate
publicitate
publicitate
optim
sport

Ciprian Deac – cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Semnând cu Rapid, Ciprian Deac a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1 ! Nou-venitul a marcat împotriva Vasluiului, chiar în prima etapă a campionatului, asigurându-şi simpatia suporterilor alb-vişinii. După ce la Schalke 04, Deac a evoluat numai 151 minute, 92 în Bundesliga şi 59 în Champions League, jucătorul a semnat cu Rapid, dornic de a se revanşa în faţa celor care s-au grăbit “să-l şi îngroape”.

Pentru mijlocaş a contat enorm faptul că Răzvan Lucescu a preluat echipa din Grant. Apreciat şi convocat mereu la naţională de fostul selecţioner, Deac a semnat cu Rapid, deşi îl curta şi fosta sa formaţie, CFR Cluj. Ajuns în Giuleşti sub formă de împrumut, mijlocaşul de doar 25 de ani a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

50% din contract îi este suportat de Schalke 04, iar cealaltă jumătate de giuleşteni. Adăugând prima de instalare, Deac câştigă cât iau împreună toţi jucătorii nou-promovatei Concordia Chiajna. Conform transfermarkt.de, Ciprian Deac este cotat la 2.000.000 de euro, iar salariul său se ridică la 600.000 de euro.

Ciprian Deac şi-a început cariera de fotbalist la Unirea Dej, formaţie pentru care a evoluat între 2004 şi 2006.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button