mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

CLUJ | Un tanar a murit la petrecerea organizata de ziua lui | FOTO

Grav accident de circulatie, in aceasta dimineata, in apropierea localitatii Muntele Rece din judetul Cluj. Un tanar in varsta de aproximativ 21 de ani si-a pierdut viata si altul a fost ranit, dupa ce s-au rasturnat cu masina pe un camp. O a treia persoana aflata cu ei a reusit sa sara din masina inainte de accident. Cu totii participau la ziua de nastere a tanarului care a decedat in accident.

Totul s-a intamplat in jurul orei 4:30. Mai multi tineri participau la o cabana, unde soferul autoturismului a organizat o petrecere de ziua lui de nastere. La un moment dat, acesta a vrut sa isi plimbe doi prieteni cu masina pe un camp din apropierea cabanei, dar s-au rasturnat, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri. Salvatorii au avut o misiune extrem de dificila, pentru ca accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte și pe o ploaie torențială, fiind necesară urcarea pe o distanță de cca 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare și salvare în mâini.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei și cu un bărbat de aproximativ 20 de ani încarcerat în acesta. S-a acționat pentru îndepărtarea cablului și pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului. Din păcate, traumatismele suferite de acesta nu erau compatibile cu viața și nu au fost posibile aplicarea manevrelor de resuscitare. Alți doi tineri au primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți.

Tanarul care a decedat era chiar sarbatoritul.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close