publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Clujeanul ranit in timpul furtunii din Grecia a ajuns la spitalul din Cluj – VIDEO

Clujeanul ranit in timpul furtunii din Grecia de zilele trecute a fost ieri externat din spitalul elen si a fost transportat in tara cu o ambulanta privata. Dupa mai bine de 15 ore de drum, in cursul acestei nopti, barbatul a ajuns la Spitalul Judetean de URgenta din Cluj.

Starea acestuia este stabila, dupa cum declarau si medicii greci care l-au externat din spitalul de acolo, insa astazi, medicii din Cluj il vor supune unor noi investigatii si vor stabili daca va ramane internat sau va continua recuperarea acasa. Oricum, din pacate, acesta va trebui sa se ocupe de inmormantarea sotiei si a fiului sau de opt ani, pentru ca trupurile acestora vor fi repatriate zilele urmatoare.

“Barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor grad 1. De asemenea, are escoriatii in regiunea frontala dar si un traumatism coloana lombară. Acesta a suferit si multiple escoriatii la membrele inferioare. Pacientul este stabil și conștient, urmand a fi  transferat la Neurochirugie”, au declarat reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca.

Va reamintim, o femeie din Cluj si fiul ei in varsta de 8 ani au decedat in urma furtunii violente care a lovit statiunea greceasca Halkidiki. Acestia se aflau pe o terasa peste care s-au prabusit mai multi arbori.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close