ads
publicitate
 
culturaDin Zona

Clujul cântă folk la mijloc de iunie, in cadrul “Cluj FOLK FEST” | Vezi ce artisti vin

Prima ediție a Cluj Folk Fest are loc la mijloc de iunie, pe scena sălii de spectacole „Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților, în weekend-ul 18-20 iunie 2021.

Amatorii de folk din județul Cluj, și nu numai, vor avea șansa să întâlnească 15 dintre cei mai renumiți artiști ai acestui gen muzical din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Pușkaș, Dinu Olărașu, Daniel Iancu, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitrașcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr și Țapinarii. 

Conform noilor reglementări anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) cu privire la pandemia de coronavirus există un număr limitat de locuri în sala “Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților, iar toți participanții vor trebui să respecte regulile de protecție sanitară, să păstreze distanțarea socială și să poarte mască de protecție pe toată durata spectacolului.

Concertele vor începe la ora 18:30, iar accesul se va începînd cu ora 17.00, respectând toate normele de protecție sanitară din pandemie. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la Casa de Cultură a Studenților pentru a se evita aglomerația.

Bilete și abonamentele, în număr limitat, pot fi achiziționate de pe siteul de ticketing Ambilet.ro

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close