publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Coada de masini de la centrul de vaccinare drive-thru din Cluj s-a intins pe doua strazi – VIDEO

A fost a doua zi de vaccinare drive-thru la Cluj-Napoca, iar interesul oamenilor pentru vaccinare a depasit orice asteptari. Mai ales ca totul se face fara programare. Astazi, coada de masini a caror pasageri au venit sa se imunizeze a depasit un kilometru, iar timpul de asteptare a fost si de peste 4 ore. Chiar si asa, nimeni nu a renuntat.

Centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Salii Sporturilor din Cluj s-a deschis in aceasta dimineata la ora 8, dar soferii s-au asezat la rand imediat ce s-a crapat de ziua. La orele amiezii, randul de masini se intindea pe Splaiul Independentei – Podul Garibaldi – Bd. 1 Decembrie 1918, pana in dreptul Restaurantului Sinaia. Astfel, timpii de asteptare au depasit 4 ore, insa multi din cei veniti la vaccin spun ca a meritat, avand in vedere ca pe platforma s-au putut programa abia peste cateva saptamani.

Capacitatea de vaccinare a centrului drive-thru este de 600 de persoane pe zi, iar programul acestuia este de luni pana duminica intre orele 08 – 20. Astazi, trei persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor in timp ce asteptau in zona de supraveghere timp de 15 minute, insa toate au fost reactii usoare, cauzate in mare parte de oboseala si hipoglicemie.

La vaccinare au venit oameni din mai multe judete. Printre ei a fost si acest tanar din Satu Mare, care si-a luat liber de la serviciu pentru a se imuniza. Dupa peste 4 ore de asteptare, a fost in sfarsit vaccinat. Pe traseu, asteptand in coloana, a mai luat un tanar in masina, dornic sa se vaccineze, dar care nu avea autoturism.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close