publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Comandantul Politiei Dej, SCHIMBAT DIN FUNCTIE | Ce transmite IPJ Cluj

Comandantul Politiei Municipiului Dej, Alin Campean, a fost astazi eliberat din functie.  Totul ar fi venit in urma unei anchete interne deschisa de cei de la IPJ Cluj care au anchetat o fotografie postata pe facebook, in care seful politiei Dej aparea petrecand alaturi de mai multe persoane, in plina pandemie. De asemenea, o parte dintre proxenetii saltati saptamana trecuta la Dej faceau parte din anturajul fostului sef al Politiei.

Urmare a cercetării disciplinare a unui ofițer din cadrul Poliției municipiului Dej, a fost dispusă sancționarea disciplinară a acestuia cu măsura ,,trecerea într-o funcție inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deținut”, conform art.58, lit.d, din Legea 360/2002 privind sancțiunile disciplinare care pot fi aplicate polițiștilor.

Sancțiunea disciplinară a fost dispusă azi, 13 mai 2020, prin Dispoziția Șefului Inspectoratului.

În cadrul cercetării disciplinare efectuate, s-a stabilit că polițistul a încălcat norme ale Codului de etică și deontologie profesională, precum și aspecte ce țin de îndatoririle profesionale ale polițistului, stabilite prin Legea 360/2002 privind Statutul polițistului, transmit cei de la IPJ Cluj.

Conform informatiilor Dejeanul.ro, la Dej ar urma sa fie numit comandant un politist de la Cluj-Napoca.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close