Din Zona

Comuna Mica, inca un pas spre racordarea la reteaua de gaze naturale

Oamenii din comuna Mica sunt tot mai aproape de momentul in care se vor putea racorda la reteaua de gaze naturale, dupa ce finantarea proiectului privind introducerea gazului in comuna a primit raspuns favorabil.

Cererea de finantare a fost depusa in decembrie 2020, in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare. Proiectul a fost admis în prima etapă de verificarea administrativă și eligibilitate, iar urmatoarea etapa ar fi semnarea contractului de finantare.

Investiția are o valoare de 5.476.590,42 euro. Lungimea rețelei de distribuție de gaze naturale va fi de 41,823 km care va cuprinde localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea și Nireș din comuna Mica.

“Dezvoltarea comunei noastre este prioritatea mea. Voi face tot posibilul ca locuitorii să beneficieze de toate serviciile necesare și îmi doresc ca împreună să putem construi o comună europeană. Implementarea unui proiect necesită mult timp, multă implicare din partea întregii echipe, multe ore de muncă și în același timp răbdare. Vreau să aduc mulțumiri echipelor de implementare, consilierilor locali, colegilor din Primăria Mica și tuturor cetățenilor comunei noastre, care au crezut în mine, m-au susținut și au fost mereu alături de mine”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close