mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Oras

Concert caritabil pentru Mădălin | Marți, 13 iulile, ora 18, la Centrul Cultural ARTA

Mobilizare fara precedent pentru Madalin. Sute de oameni din Dej si nu numai, nu au ramas indiferenti la apelul de ajutor prin care tanarul de 24 de ani spera sa adune suma de 150 000 euro pentru o inima artificiala, care i-ar asigura sansa la viata, pana cand se va gasi un donator de la care sa primeasca o inima adevarata. 

In doar cateva zile s-a strans aproximativ jumatate din suma, dar pentru ca in acest moment timpul este extrem de pretios, avand in vedere ca Madalin se afla in spital intr-o stare nu prea buna, marti, 13 iulie de la ora 18, la Centrul Cultural Arta, va avea loc un spectacol caritabil, unde toti cei care vor sa ajute sunt asteptati sa doneze bani pentru cauza lui Madalin.

Evenimentul este organizat de Marius Tamas in parteneriat cu alte persoane care asigura buna dispozitie la petreceri, iar pe scena vor urca interpreti locali.

Astel, cei care vor veni la spectacol, ii vor putea asculta live pe:

  • Mixandra Ariana Dan
  • Daniel Ursu
  • Cristina Beldean Mosutan
  • Felix Galan
  • Ovidiu Somlea
  • Mihaela Grindean si Dorin Nemes
  • Aurel Tamas.

Nu au fost puse in vanzare bilete, insa la intrarea in sala de spectacol va fi pusa o urna, unde fiecare va dona cat va dori.

“Nici noi cei care vă bine dispunem și va facem sa va simțiți bine pe la petreceri, nu am putut sta cu mâinile in sân la apelul prietenului nostru și dorim sa îl ajutam pe Madalin. Am reușit sa mobilizez și sa aduc in sala de spectacol, artiști de seama care o sa va cânte și o sa va încânte cu muzica lor. La intrarea in centrul cultural o sa fie amplasată o urnă in care fiecare participant poate sa ajute cu cât dispune. Toți banii adunați in urma concertului vor fi trimiși in contul lui Mădălin! Va așteptam in număr cât mai mare sa susținem cauza și sa reușim ce ne-am propus, adică sa adunam cei 150 000 € necesari”, spune Marius Tamas, cel care a organizat evenimentul.

Prezentatori vor fi Ioana Jeler si Alex Prunean.

Mădălin are nevoie de noi | “Nu mai pot astepta! Am nevoie urgenta de tot ajutorul posibil”

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close