ads
publicitate
 
Social si Cultura

Conferință pe teme de turism la Dej

Primăria Municipiului Dej prin Centrul National de Informare si Promovare Turistică Dej, va organiza vineri, 4 mai, de la ora 10.00 în Sala de conferințe a Muzeului Municipal din Dej o întâlnire cu reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), ai agențiilor de turism din cadrul ANAT, ai mass-media precum și operatori de turism din municipiul Dej, reprezentanți ai Centrelor de Informare Turistică din Cluj-Napoca, Dej și zona Dej pentru a pune în valoare potențialul turistic al municipiului.

În cadrul reuniunii de la Dej se vor discuta strategii de promovare reciprocă a patrimoniului turistic, cultural și de cult. Pe agenda evenimentului se află și vizita la Parcul Balnear Toroc, obiectiv ce reprezintă una din atracțiile de interes pentru membrii Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Conferința de la Dej este parte a unei serii de astfel de întâlniri organizate de Consiliul Județean Cluj prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj în județul Cluj în perioada 2-5 mai 2018.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Infrastructura lasă de dorit in zona Dejului și pe multe străzi din oraș, chiar din apropierea Torocului, iar parcul mare pute a ciori intrate in putrefacție, locul de joaca pt. copii. De bun simt ar fi să aveți cu adevărat ,,obiectul muncii” și după aia promovarea turistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close