Politic

Consilierul local dejean Sebastian Lazin a trecut de la PNG la PMP

Dupa 10 ani in care a activat in Partidul Noua Generatie, consilierul local dejean, Sebastian Lazin(foto dreapta) a parasit astazi formatiunea politica in care s-a lansat si a trecut la Partidul Miscarea Populara. In cursul acestei dimineti, Lazin si-a depus informarea de schimbare a partidului la secretariatul Primariei Dej.

“Noua politica de dreapta a PMP si simpatia fata de Traian Basescu m-au convins sa ma alatur Partidului Miscarea Populara. Acest lucru imi ofera sansa de a urca din punct de vedere politic, fiind intr-un partid mai puternic. Consider ca pot si trebuie sa fac mai multe pentru dejeni. Un alt motiv pentru care am ales sa parasesc PNG este faptul ca in ultimii ani, partidul a decazut mult”, a declarat pentru Dejeanul.ro, Sebastian Lazin.

Sebastian Lazin a intrat in consiliul local Dej din partea PNG dupa ce Traian Muresan a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, iar locul sau a ramas liber.

Articole Similare

9 Comentarii

  1. “Astazi”. Nu cumva domnul Lazin este presedintele PMP filiala Dej? Nu cumva dansul a intampinat-o pe doamna Udrea in vizita dansei la Dej? Nu dansul a coordonat campania PMP (Alaturi de domnul Aliodor Alexa – presedinte PMP colegiul 6) pentru europarlamentrare?
    Relaxati-va, Lazin e cu Partidul Miscarea Populara de ceva vreme.

  2. Domnul Lazin demult activeaza la PMP si face campanie pt acest partid.Este un om fara coloana vertebrala

  3. Nu cunosc ,, personalitatea” de fata dar mi-as permite sa le dau un sfat tuturor celor care mai cred ca saritul dintr-o barca in alta mai ajuta la ceva .E o iluzie,mai bine ati pune mina sa munciti ceva ca in tara asta nu mai este mult de furat,eventual ceva bani europeni.Stiu ,e greu de muncit dar fara munca tara nu va fi nici peste 100 de ani macar cum a fost in 89 cu tipul acesta de politicieni si cu mentalitatea lor.

  4. Mie îmi place poza cu cei trei, parcă sunt trei crai de la răsărit, icoana din spate…. bestial, prinde poate la babe dacă le mai dă Udrea pantofi ca la inundații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close