publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateDin OrasEveniment

Copii de tigani, la furat de tigari intr-un magazin din Dej – CAMERE SUPRAVEGHERE

Camerele de supraveghere ale unui magazin de pe strada Unirii din Dej au surprins momentul in care doi copii de tigani se “servesc” fara nicio jena cu tigari de pe raft, dupa care ies din magazin fara sa plateasca.

Cei doi minori au intrat in magazin si au profitat de faptul ca vanzatoarea aranja marfa in vitrina de mezeluri. Cum raftul de tigari se afla langa casa de marcat situata chiar langa usa, cei doi au luat fiecare cate un pachet de tigari, dupa care au parasit magazinul. Vanzatoarea a observat gestul acestora si a fugit dupa ei, dar din nefericire pentru ea, nu a reusit sa ii prinda.

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Io v-am zis ca am ramas socat de cati tigani de satra umbla liberi prin oras. Militia nu exista, militia locala nu exista. Nu am vazut nicio patrula pe jos. Toti militienii umbla numai in masini de parca au fost livrati de la pepinierii de gabori cu curul lipit de scaunul de la Logan. Parca fac parte din inventarul masinii. Cetateanul e total neprotejat pe strada. Astia asteapta ceva si mai grav ca sa iasa scandal in comunitate si abia apoi daca vor face ceva. Insa nu inteleg de ce bosorogul de primar nu face nimic. Raspunde direct de activitatea militiei si de protectia comunitatii.

  2. Acestia sunt cei pentru care se fac campanii de ajutorare. Zilele trecute eram parcat cu masina in oras, si o “fetita de etnie roma” (ca sa nu ma cenzurati) a cerut de la un domn mai in varsta parcat in spatele meu obisnuitul “1 leu”, iar daca a fost refuzat la scuipat pe nepotelul domnului respectiv care era in spate. Hai sa-i ajutam si ca sa putem fi furati si copiii nostri batjocoriti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close