publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
sport

Copiii de la “Vulturii” Dej, din nou CAMPIONI NATIONALI la Taekwon-Do – FOTO

În perioada 17 – 18 NOIEMBRIE, Federația Romană de Taekwon-do Traditional  ITF în colaborare cu Clubul Sportiv “VULTURII” DEJ au organizat Campionatul Național de Taekwon-Do  Traditional I.T.F pentru copii, juniori III, II, I și seniori.

Evenimentul s-a desfășurat in Sala Sporturiilor din Dej, iar la competiție au luat parte cluburi sportive din Timisoara, Oradea, Floresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Ileanda si Dej, cu peste 150 de sportivi .

Competitia a inceput cu un stagiu de pregatire condus de Master Mircea Muntean 7 DAN, urmand mai apoi cele patru probe de concurs: tull (individual), lupta (individual), tehnici speciale (individual) si spargeri forta (individual).

Sportivii de la “Vulturii” Dej antrenati de Bande Pavel, Bande Vlad si Coasa Claudiu au obtinut locul I in clasamentul general la categoria copii si juniori, reusind sa castige 15 medalii de aur, 14 de argint si 15 de bronz. De asemenea, sportivii dejeni au obtinut locul I in clasamentul general al campionatului, devenind astfel campioni nationali pentru a doua oara consecutiv.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close