ads
publicitate
 
Nationale&Internationale

Cortul PMP vandalizat pentru a doua oară la Cluj

Se pare că Partidul Mișcare Populară și-a făcut dușmani în Cluj-Napoca. Cortul de la Cluj care îl promovează pe Theodor Paleologu în cursa pentru prezidențiale a fost vandalizat. Nu este prima dată când PMP Cluj este ținta unor acte de distrugere.

Anul trecut, în campania referendumului pentru familie, mesajul de susținere a familiei tradiționale inscripționat pe cort a fost tăiat și smuls de pe scheletul cortului. Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a depus atunci o plângere la IPJ Cluj. IPJ Cluj a început o anchetă care încă nu s-a încheiat pentru identificarea făptașilor.

„Este un act de vandalism cu dedicație. Theodor Paleologu este un candidat puternic și deși a invitat în repetate rânduri la dezbateri publice contra-candidații, aceștia au refuzat. Va ajunge în turul 2 și asta strică planurile celorlalte partide. Așa că singura lor posibilitate de a afecta cumva candidatura lui Paleologu la prezidențiale este să vandalizeze corturi,” declară senatorul Cristian Lungu, președinte PMP Cluj.

Vandalizarea este considerată un act de distrugere a bunurilor publice sau private și intră sub incidența codului penal; sancțiunile variază în funcție de gravitatea faptei cu închisoare sau amendă. Într-o democrație e firesc ca fiecare persoană să-și exprime alegerea unui candidat prin vot, nu prin acte de distrugere.

Acesta este un articol publicitar, iar clientul isi asuma in totalitatea continutul acestuia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close