publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateCoronavirus (COVID-19)Din Oras

COVID19 | Mesajul doctorului Mariana Baciu de la Ambulanta Dej: “Ramaneti in case!!!”

Doctorul Mariana Baciu, coordonatoarea substatiei de Ambulanta Dej, a transmis un mesaj astazi pe contul personal de facebook despre cat de important este sa evitam contactul cu alte persoane in aceasta perioada, in care cazurile de COVID-19 cresc de la o zi la alta.

“Toți cei care mă cunosc, știu că fac parte de aproape 20 de ani din comunitatea Dejului, am fost aproape de mulți dintre dumneavoastră în clipe de cumpănă dar și de bucurie. Am fost întotdeauna acolo unde mulți ați avut nevoie de mine și de colegii mei, cadrele medicale de la ambulanta și spital. Un sfat, o vorba buna, o intervenție salvatoare de viață! Nu am cerut niciodată nimic pentru mine. Acum, în momentele de cumpănă ce ne încearcă pe toți, vin cu rugămintea sa va protejați pe voi și cei dragi izolandu-va la domiciliu. Pentru ca noi sa muncim și sa fim la datorie pentru voi, voi rămâneți în case pentru noi!! Fiecare dintre voi ii poate convinge pe cei dragi s-o facă!! Am văzut atât de multe drame și credeți-mă ca am suferit alături de fiecare! Fiți alături de noi, rămânând în case!!”, a transmis dr. Mariana Baciu

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Împărtășesc și susțin îndemnul dnei.doctor Mariana Baciu- întotdeauna prezenta alături de oameni in clipele lor cele mai grele!
    Sa dam ascultare acestor doctori ce ne îndeamnă pe noi sa facem ceea ce in mod normal ar trebui sa facă și ei!!!
    Sa fim uniți in aceste momente și sa ne gândim de doua ori ca: Paza buna trece primejdia rea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close