casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Zona

Credeati ca a venit primavara? V-ati inselat! Se intorc NINSORILE | Vezi prognoza meteo pana in APRILIE

Dupa mai multe zile in care cu totii am crezut ca primavara s-a instalat deja si iarna s-a dus, meteorologii vin cu vesti proaste. Incepand de maine, se intorc ninsorile, vantul puternic, iar temperaturile din termometre vor scadea semnificativ, cu pana la 15 grade Celsius.

Conform meteorologilor, racirea vremii se va simti cel mai tare in partea de nord a tarii, insa de luni, temperaturile vor scadea si in restul teritoriului. Maximele nu vor mai depasi 9 grade Celsius, iar in zonele montane va ninge, va viscoli si stratul nou depius de zapada va fi unul consistent. Specialistii spun ca incepand de marti, ninsorile se vor extinde chiar si in zonele mai joase. Abia spre finalul saptamanii viitoare vom simti o noua incalzire a vremii.

 11 – 18 martie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în cele intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordvestul teritoriului. În estul și nord-estul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

18 – 25 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

25 martie – 1 aprilie 2019

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice și nordvestice și apropiat de cel normal al săptămânii în rest.

1 – 8 aprilie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale săptămânii în rest, potrivit ANM.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close