publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Zona

CRIMA la Muncel | O femeie a fost gasita fara suflare in propria casa – VIDEO

Descoperire socanta in aceasta dimineata in localitatea Muncel din apropiere de Dej. O femeie in varsta a fost gasita fara suflare in propria casa, cu multiple urme de violenta pe corp. Printre ipotezele luate in calcul de anchetatori este un furt urmat de crima.

In urma apelului la 112, locul a fost impanzit de politisti si criminalisti. Acestia fac cercetari pentru a afla cu exactitate circumstantele in care a murit femeia, insa pe corpul acesteia au fost gasite multiple urme de violenta. Politistii cred ca cineva ar fi intrat in casa peste femeie cu gandul de a o jefui, insa intre cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar autorul ar fi ucis-o pe femeie.

Descoperirea a fost facuta de o vecina a femeii, care s-a alertat cand a vazut ca batrana nu iese din casa in aceasta dimineata. A mers in vizita si a gasit intreaga incapere plina de sange, iar pe batrana a gasit-o fara suflare, avand un cearceaf infasurat in jurul capului.

Conform unor surse, principalul suspect ar fi un tanar de 19 ani, care are bunici in Muncel. Acesta muncea cu ziua la mai multi localnici. De altfel, si in aceasta dimineata cand a fost ridicat de politisti, tanarul era la un vecin taia lemne, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Stire in curs de actualizare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close