aeroport cluj

alexander internatinoal
Din ZonaEveniment

Crima urmata de sinucidere in judetul Cluj | Un pensionar a ucis-o pe tanara care ii facea curatenie – VIDEO

Tragedie la Turda. O femeie de 29 de ani a fost omorata de un barbat cu 38 de ani mai in varsta care o platea sa ii faca curatenie in casa. Vecinii spun ca intre cei doi ar fi existat si o relatie, in ciuda diferentei mari de varsta. Dupa ce a comis fapta, barbatul si-a luat viata in baia apartamentului.

Totul s-a intamplat intr-un apartament de pe strada Rapsodiei din Turda. Barbatul de 67 de ani nu a fost casatorit niciodata si o platea pe tanara de 29 de ani sa ii faca din cand in cand curatenie in casa, dar nu de putine ori ramanea si peste noapte. De marti, nu i-a mai vazut nimeni si nici nu au putut da de ei. Vecinii au alertat un echipaj al politiei Locale care a chemat in sprijin pompierii. Acestia au intrat in apartament pe geam, dar au fost socati de ce au gasit.

Femeia era intinsa pe jos in dormitor, cu multiple lovituri si taieturi, dar acoperita cu un cearceaf. In baie l-au gasit si pe barbatul de 68 de ani, spanzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus catre o crima urmata de sinucidere. Inainte de a-si lua viata, barbatul a scris un bilet pe care l-a lasat langa cadavrul femeii. A explicat ca de la o simpla cearta lucrurile au degenerat si ca ii pare extrem de rau pentru ce a facut. 

Vecinii cred ca totul s-ar fi intamplat marti, atunci cand l-au vazut pe barbat ultima oara la barul din apropierea blocului. Femeia ucisa avea doua fetite de 13 si 8 ani, dintr-o alta relatie. Acestea vor fi crescute de rude. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button