publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Oras

CRIZA DE APA in DEJ | Rafturile cu apa imbuteliata din magazine, golite in cateva minute – VIDEO

Instiintarea tardiva facuta vineri seara de Compania de Apa Somes, prin care anunta populatia Dejului ca in urmatoarele cel putin trei zile vor ramane fara apa la robinete, a luat dejenii pe nepregatite, iar multi dintre ei nu au apucat sa isi faca stocuri de apa.

In aceste conditii, locuitorii au luat cu asalt magazinele din oras pentru a cumpara apa imbuteliata, dar rafturile supermarketurilor s-au golit in doar cateva minute. Putin inainte de ora inchiderii, in multe magazine mari din Dej se mai gaseau doar sticle de apa minerala, insa si acelea putine.

ISTORIA SE REPETA

Dejenii au mai trecut prin asta in luna decembrie 2017, cand tot din cauza unei avarii, au ramas fara apa la robinete timp de mai multe zile. Neprofesionalismul celor de la Compania de Apa, care incercau sa rezolve avaria prin improvizatii, a facut ca apa de la robinete sa revina pentru perioade scurte de timp, iar mai apoi sa se intrerupa iar. De aceasta data, problema este in localitatea Fundatura, acolo unde din cauza unei alunecari de teren, magistrala care aduce apa de la Tarnita, a fost rupta. Cei de la Compania de Apa nu au explicat pana in acest moment cu exactitate de ce este nevoie de 3 zile pentru remedierea problemei, dar sursele Dejeanul.ro au declarat ca este posibil ca nici macar luni dejenii sa nu aiba apa la robinete. Conform acestora, abia luni va ajunge o piesa cu care se va incerca remedierea problemei, dar din cauza weekend-ului, utilajele care ar urma sa manipuleze acea piesa de mari dimensiuni, ar fi indisponibile.

Numarul oamenilor ramasi fara apa se apropie de 100 000. Lista localităților afectate de intreruperile de apa provocate de avaria pe Aductiunea Cluj-Gherla: Gherla, Dej, Iclod, Iclozel, Livada, Orman, comunele Fizesu Gherlii, Taga, Geaca, Catina cu localitatile componente, sat Bunesti, Cuzdrioara, Manasturel, Urisor , Casei, Rugasesti, Chiuiesti, Coplean, Catcau, Nima, Salicea, Muncel, Cetan, Vad, Valea Grosilor, Bogata de jos, Bogata de sus, Curtuiusu Dejului, Calna, Dobrocina, Fodora.

Oricum, Compania de Apa SOMES a dovedit din nou ca isi bate joc de consumatorii sai. La ora 19:14 , reprezentantii Companiei anuntau ca se va intrerupe apa la ora 19:00.

Intre timp, fiind in campanie electorala, politicienii nu au ratat momentul si s-au strans „ciorchine” la locul avariei, pe care oricum nu o pot remedia in aceasta seara.

 

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Ești un mare prost. Dacă nu mergeau la locul avariei scriai și acuzai că de ce nu au mers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close