publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Cum ajută un program de salarii și pontaj online specialiștii de resurse umane?

Prezentul vine la pachet cu o serie de instrumente tehnologice utile menite să ne eficientizeze munca – program salarii pentru automatizarea procesului de payroll, program de pontaj online, software de administrare personal sau chiar programe de organizare și management al timpului. Chiar dacă beneficiem de astfel de programe, există posibilitatea ca eficacitatea specialiștilor HR să fie scăzută. De ce? Pentru că multe companii încă sunt reticente la implementarea unor astfel de softuri. 

Program salarii – oferă mai mult timp specialiștilor de resurse umane 

Să fii specialist în resurse umane nu este o treabă ușoară, pentru că ai de îndeplinit multe sarcini administrative: gestionare contracte și documente, ținerea evidenței programului de lucru al angajaților, gestionarea procesului de salarizare, pontaj și multe altele. Procesele birocratice sunt greoaie mai ales având în vedere că legislația este instabilă și intervin constant modificări.   

De aceea, poți ușura activitatea lor prin digitalizarea acestor proceduri cu ajutorul unui program salarii sau o aplicație de pontaj online. Transformarea digitală a departamentelor de HR este un trend care prinde tot mai mult contur. De ce să o incluzi în strategia de dezvoltarea a afacerii tale?

  1. Câștigi mai mult timp pentru a te concentra pe relația cu angajații

Te-ai gândit ce ar face specialiștii HR dacă ar rezolva sarcinile administrative într-un timp mai scurt? Ar scăpa de grija lor, stresul li s-ar diminua, și își vor putea concentra atenția pe ceea ce la face cea mai mare plăcere – oamenii și relațiile cu ei. Dacă ai un sistem de pontaj online care înregistrează automat intrările și ieșirile angajaților în / din tură direct în programul de salarii sau softul payroll, calcul salarial se va realiza automat. Astfel calcule manuale nu mai necesită consum de timp și energie.

  1. Încurajezi angajații să dedice timp pentru dezvoltarea lor

Bineînțeles că investești mai mult în tine atunci când timpul ți-o permite, iar la job faci lucrurile cu drag. De aceea, șansele ca specialiștii HR să se concentreze pe performanță cresc considerabil. Iar efectele se vor resimți și asupra angajaților pentru că vor fi mulțumiți de bunul mers al lucrurilor.  

Încă nu ești decis dacă vrei să investești în soluții software pentru automatizarea sarcinilor de administrare a personalului, pontaj și salarizare? Discută cu specialiștii UCMS! Având o experiență de 24 de ani, un portofoliu de peste 500 de parteneri, oferă un program de salarii performant, cu funcționalități complexe. Află mai multe despre UCMS by AROBS  https://truehr.ro/ / office@ucms.ro / 0720 534 424. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close