mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Marketing (P)

Cum să alegi cele mai bune sandale pentru copii? Criterii principale pe care toți dejenii trebuie să le cunoască

A început sezonul sandalelor și cauți inspirație pentru copilul tău? Deși există destul de multe oferte de încălțăminte pentru copii, descoperă în continuare mai multe informații utile despre sandalele pentru copii pentru a face o alegere informată. 

6 criterii principale de care trebuie să ții cont atunci când cauți online sandale pentru copii

Majoritatea părinților, medicilor și experților ar fi de acord! Desculț este cel mai sănătos pentru bebelușii care învață să meargă pentru că ajută la creșterea și dezvoltarea mușchilor piciorului și nu interferează cu mersul natural și sănătos. În plus, mersul desculț favorizează receptarea de mesaje senzoriale către creierul copilului în creștere, care învață totul despre mediul nou și într-o continuă schimbare.

Însă, atunci când copiii încep să meargă literalmente peste tot este necesar să le pui puțină protecție pe picioare. 

La o simplă căutare online pentru sandale pentru copii, foarte puține perechi de sandale de pe piață îndeplinesc de fapt aceste criterii. Pentru că atunci când vine vorba despre căutarea celor mai bune sandale pentru copii, fiecare aspect joacă un rol important în susținerea mersului pe jos și a dezvoltării copiilor mici. 

  1. Alege sandale care permit și degetelor să susțină greutatea corpului

Caută încălțăminte pentru copii care să se potrivească formei naturale a piciorului, inclusiv pentru degetele de la picioare. Este important să existe suficient spațiu pentru ca toate degetele să se miște, mai ales pentru a susține săriturile și aterizarile celor mici. Sandalele care au o zonă mică a degetelor pot provoca, de asemenea, unghii încarnate.

  1. Caută online sandale înalte pentru susținerea gleznei.

Deteriorarea articulațiilor sau fracturile la copiii mici sunt adesea cauzate de pantofii care nu se potrivesc. Menținerea densității osoase în parametrii optimi reprezintă unul dintre aspectele cele mai importante pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. 

Însă, pentru că piciorul unui copil este alcătuit în principal din carne și cartilaj, încălțămintea trebuie să aibe puncte de susținere și pe gleznă. Cele mai bune sandale pentru copii acoperă majoritatea piciorului și se susțin pe gleznă, într-un mod reglabil. 

  1. Vizează tălpi subțiri și flexibile.

Tălpile sandalelor trebui să ofere protecție. În același timp, trebuie să permită totuși o conexiune senzorială cu solul și o mișcare ușoară, în special pentru copiii care abia învață să meargă. 

O talpă care are o oarecare flexibilitate este cu adevărat importantă, deoarece permite libera mișcare. Cele mai bune sandale le permit copiilor să alerge, să sară, să se învârtă și să practice toate acele abilități motorii brute pe care le dezvoltă.

  1. Caută materiale moi și flexibile.

Odată ce copiii sunt activi și independenți, încălțămintea nu trebuie să fie compusă doar din țesătură. Cele mai bune sandale pentru copii oferă protectie pentru picioarele active. Spre exemplu sandalele pentru copii din piele, cauciuc și alte materiale moi vor permite mișcarea și flexibilitatea de care are nevoie copilul.

  1. Decide corect prețul sandalelor pentru copii.

Adevărul este că mai scump nu înseamnă neapărat mai bine. Cu toate acestea, prețul este un criteriu important de luat în considerare atunci când vrei să cumperi cele mai bune sandale pentru copii. Este ușor să spui: Este o investiție în copilul meu care va petrece multe ore încălțat în aceste sandale. Alege dintre numeroasele produse pentru copii, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți și descoperă aici oferta brandului pentru copii 4kidsromania.ro.

  1. Prea mic sau prea mare?

Poate fi atât de tentant să cumperi încălțăminte cu doar 1 dimensiune mai mare sau să accepți coletul de sandale de dimensiuni mici. Aceasta este o idee proastă! Da, asta înseamnă că o pereche de sandale greșită pentru copilul tău poate provoca de fapt rău dezvoltării oaselor, mușchilor și gleznei pentru tot restul vieții.

În concluzie, trebuie să alegem cu atenție sandalele, chiar dacă știm că este doar pentru o perioadă scurtă de timp. În fiecare zi, o pereche proastă de sandale de vară poate să modeleze anormal degetele de la picioare ale copiilor, sau sa provoace inflamație picioarelor și obturarea venelor.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close