Marketing

Cum să pariezi cu succes pe Counter Strike Global Offensive

În timp ce unii pariori încearcă să dezlege cele mai complicate secrete ale pariatului la tot felul de sporturi precum fotbalul, tenisul sau chiar darts, alți pariori care au prins ocazia de a urmări informații din lumea de Esports au reușit să acumuleze suficientă experiență pentru a putea realiza câștiguri destul de mari cu ajutorul meciurilor competiționale de Counter Strike Global Offensive. 

Nu am ratat nici noi acest nou curent și am sărit direct să scriem despre cele mai bune metode prin care poți să pariezi la CSGO și să fii câștigător.

Nu paria foarte mult

Vom încerca să vorbim despre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci dacă ești parior activ pe Gets Bet online și mai exact pe categoria de Esports unde se află și Counter Strike Global Offensive. În primul rând, iar acest lucru este valabil oricând te afli într-o sesiune de pariuri, niciodată nu paria foarte mult sau un procent foarte mare din bugetul de pariere pe care l-ai stabilit înainte de sesiune. 

Când vine vorba de pariuri, știm că este vorba și despre un hobby sau o plăcere în a plasa pariuri. Chiar dacă ai atins deja limita de pariuri de astăzi sau din săptămâna aceasta, este important ca pariurile pe care le vei plasa în continuare să fie mai mult bazate pe calitate decât pe cantitate. Dacă ai atins limita de pariuri, dar ești cu foarte multe credite pe profit, evident că poți continua strategia și să faci și mai mulți bani, dar acest lucru ne indică faptul că tu știi ce faci și că deja aplici o strategie bună.

Jucătorii care sunt mult timp în profit nu vor avea niciodată nevoie să țină din scurt pariurile deoarece ei sunt mereu în control, știu mereu ce mize trebuie să plaseze și reușesc mereu să își gestioneze emoțiile.

Research-ul contează

Cele mai multe pariuri câștigătoare sunt cele care au rată de câștig crescută, dar rata de câștig este dată de mulți factori printre care și cercetarea pe care o face pariorul înainte de a plasa un pariu. Cu cât ai informații mai multe despre echipele care urmează să joace, cu atât vei putea face conexiuni mai corecte, mai multe și să ajungi la un pariu cu șanse mult mai mari de reușită. Toate acestea doar printr-un proces simplu de informare. 

Partea opusă a cercetării efectuate corect este acel comportament dăunător de parieze pe echipele favorite când indiferent de cât de mici sunt șansele echipei tale preferate, vei continua să pariezi pe victoria acesteia. Deci dacă ai deja o echipă favorită, cel mai bine ar fi să nu o incluzi niciodată în pariurile tale. Dacă ai echipe de CSGO pe cere le cunoști foarte bine și știi cum trebuie să abordezi meciurile jucate de aceștia, dar mai faci și puțină cercetare, vei fi de cele mai multe ori învingător.

Evenimentele online sunt imprevizibile

Cel puțin în prezent, Sporturile electronice din România nu au ajuns la un nivel la care să fie tratate cu profesionalism deplin deoarece încă nu au fost adoptate legi și reglementări care să responsabilizeze toți actorii din această industrie. Anul 2021 va fi totuși momentul în care acest lucru se va întâmpla, dar deocamdată trebuie să acorzi mare atenție la ce turnee vei paria, care sunt platformele de pariere folosite și cât de multă încredere îți inspiră acestea.

Un alt factor care ar trebui să te facă să fii mult mai atent cu toate acțiunile pe care le iei atunci când pariezi este pandemia globală în care ne aflăm. Meciurile online de 5v5 pot fi anulate oricând chiar și din cauza celui mai mic incident care a avut loc la oricare dintre echipe. În continuare, meciurile din mediul online sunt foarte imprevizibile.

Nu paria pe meciurile de tip Best of One

Pariurile Best of One nu mai sunt atât de frecvent întâlnite în mediul online profesionist și nici în turneele importante de Esports. Cu toate acestea, genurile de finale de campionate unde câștigătorul se decide numai în urma unui meci erau foarte haotice. Spunem asta deoarece într-un Best of 3, vedem destul de des cum echipe cunoscute reușesc să întoarcă scorul. Deci un Best of One nu este mereu și corect.

Pariatul la Best of One poate fi foarte riscant și nepotrivit pentru un parior care dorește să facă profit.

Concluzie

Dacă vrei să fii expert în pariurile de la Counter Strike Global Offensive, vei avea nevoie în primul rând de pasiune. Pasiunea de a putea iubi jocul, de a te juca și înțelege ce înseamnă un meci în toată regula pentru că altfel nu vei putea recunoaște care sunt echipele cu potențial. Pariază inteligent!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close