publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Zona

Cumperi paine de la ELDI? OPC-ul le-a gasit brutaria plina de gandaci – VIDEO

Brutaria “Eldi”, care distribuie paine aproape in tot judetul Cluj, are probleme cu inspectorii ANPC. Acestia au gasit foarte multi gandaci in locul in care se prepara painea, la punctul de lucru din Campia Turzii. Unitatea a fost inchisa pana la remedierea situatiei, dar a fost amendata si cu 20 000 lei.

Conform unui comunicat de presa al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor – Regiunea Nord-Vest, OPC Cluj a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic SC Eldi Brutăria SRL, punct de lucru Câmpia Turzii.

Principala deficiență constatată a fost prezența gândacilor de bucătărie, în număr foarte mare, în toate spațiile, atât de servire, expunere la comercializare, cât și de depozitare, insecte care pot transmite boli grave.

Gândacii de bucătărie transportă germeni de toxiinfecții alimentare pe corpurile lor și sunt responsabili pentru răspândirea de dizenterie și gastroenterită la consumatori.

Ca urmare a acțiunii, echipa de control a aplicat o amendă contravențională în cuantum de 20.000 lei și a dispus oprirea temporara a vanzarii produselor (închiderea unității), până la remedierea deficiențelor, operatorul economic functionand la parterul unui bloc.

Totodată, a fost dispusă măsura opririi temporare de la comercializare a unor produse și preparate în valoare de circa 15.000 de lei

 

 

Articole Similare

2 Comentarii

  1. De ce-i supăraţi? Ei sunt nişte vizionari! N-aţi auzit că gândacii şi viermii sunt mâncarea viitorului? Staţi să vedeţi când o să apară mâncarea făcută din viermi!

  2. Stati linistiti ca si la brutatria SOMPAN din Dej,este tot la fel . De multe ori era să li se închidă activitatea pentru condițiile de neimaginat de acolo. Faceti o vizită înautru si va veti convinge …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close