publicitate
publicitate
publicitate
 
sport

Cupa Balcanica la volei masculin va fi organizata la Cluj

Universitatea Cluj va fi gazda Cupei Balcanice la volei masculin, turneu care va avea loc in perioada 6-10 septembrie, dupa cum se arata pe site-ul echipei de pe Somes.

Federatia Romana de Volei a decis ca acest turneu sa se desfasoare la Cluj-Napoca deoarece echipa ardeleana a fost singura dintre cele din Divizia A1 care a dorit sa se joace meciurile din play-off pentru locurile 5-8, in timp ce Unirea Dej, Steaua Bucuresti si LPS Piatra Neamt au solicitat ca aceste meciuri sa nu se mai dispute.

„Clujul ar fi putut sa ocupe locul 5 in clasamentul final, dar nu a avut aceasta posibilitate. De aceea, am considerat ca atribuirea acestui turneu al Cupei Balcanice ar putea constitui si o reparatie morala fata de Universitatea Cluj”, a explicat pentru voleiromania.ro Viorel Manole, secretarul general al FR Volei.

La turneul din sala Horia Demian vor participa sase echipe, impartite in doua grupe. Universitatea Cluj va fi in grupa cu echipe din Bulgaria si Macedonia, in timp ce din cealalta grupa vor face parte echipe din Serbia, Bosnia-Hertegovina si Albania. Castigatoarea turneului se va califica in primul tur al Cupei Challenge, acest lucru fiind o premiera pentru Cupa Balcanica.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close