Din Zona

DA, există cămătari si in Recea Cristur! | Retea destructurata de politistii din Dej

O grupare de camatari din comuna Recea Cristur, a fost destructurata de politistii Sectiei 5 Politie Rurala Dej, care au desfasurat trei perchezitii la locuintele acestora. Din grupare faceau parte trei membri, 2 barbati si o femeie, iar capul retelei a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii l-au plasat mai apoi sub control judiciar, alaturi de ceilalti doi complici.

Conform politistilor, în perioada anilor 2020 – 2021, 2 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 46 și 18 ani, au împrumutat mai multe persoane cu diferite sume de bani, urmând ca la scadența împrumuturilor a le fi restituite sumele inițiale cu adăugarea sumelor stabilite drept dobândă.

În cadrul celor trei percheziții efectuate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoarea probatorie.

De asemenea, au fost puse în executare trei mandate de aducere, iar în baza probatoriului administrat, la aceeași dată, polițiștii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, din comuna Recea-Cristur.

În cursul zilei de ieri, cele trei persoane au fost prezentate magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close