casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Politic

Dacian Cioloş îşi face partid politic

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat că în maxim două săptămâni se va depune dosarul de înscriere a unui partid politic, care va participa la alegerile europarlamentare. Platforma România 100, pe care o conduce, rămâne o mişcare civică, scrie Mediafax.

Am început cu Platforma România 100 ca o mişcare civică, vom continua cu o mişcare politică. În următoarele zile, o săptămână, maximum două vom depune dosarul de înscriere a unui viitor partid care îşi propune să ducă energia asta şi în mediul politic. Lucrurile vor rămâne mai departe legate, platforma va rămâne mişcare civică şi va avea rolul de a prelua energia din platformă şi să o structureze într-un proiect politic care trebuie să fie serios şi credibil”, a spus Dacian Cioloş la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică.

Acesta a subliniat că îşi doreşte un proiect în care reprezentanţii Platformei România 100 să acţioneze împreună astfel încât să nu le mai fie ruşine că fac politică.

La fel, îmi doresc ca a face politică să nu devină o profesie de bază, ci un intermezzo în viaţa noastră profesională în care ne asumăm nişte lucruri pentru comunitate, după care mergem şi continuăm să rămânem conectaţi la firul ierbii, la baza societăţii. Asta e viziunea noastră, nu am venit să facem promisiui, singura promisiune pe care putem să o facem este că vom rămâne împreună cu dumneavoastră”, a adăugat Dacian Cioloş.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Nimic nou.Ciolos a fost tot timpul la firul ierbii, riscand mereu sa fie calcat in picioare.pacat ca nu stim sa ne alegem modele.Istoria ne arata ca o familie se pregateste generatii la rand sa dea tarii un politician(vorbim de perioada antebelica) si Dacian vrea sa fie politician acum si apoi inapoi la munca.Ce rusine.fac ce pot gresesc sau nu si apoi inapoi la firul ierbii.Domnule dacian ramai acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close