publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
Eveniment

De ce în alegerea cremelor cu acid hialuronic prețul nu este atât de important? (P)

Produsele pentru combaterea semnelor îmbătrânirii tenului sunt nelipsite din ritualul de îngrijire al doamnelor și domnișoarelor. Cum producția naturală de colagen începe să scadă treptat, odată cu înaintarea în vârstă, reprezentantele sexului frumos trebuie să acorde o grijă din ce în ce mai mare față de aspectul tenului lor și să nu facă rabat la calitatea produselor folosite. Referitor la acest ultim aspect, putem spune ca în alegerea cremelor cu acid hialuronic, prețul poate fi irelevant. Cele mai importante criterii de selecție sunt calitatea produsului și efectele acestuia. 

Ingredientele regăsite în cosmeticele pe bază de AH sunt și ele foarte importante, fiind, de altfel, cele care fac diferența între un produs cu adevărat eficient și unul slab. Astfel, prețul se situează la capătul listei de factori decisivi în alegere, căci trebuie să recunoaștem: uneori suntem dispuși să investim oricât ar fi necesar pentru un produs care să ne ofere rezultatele dorite.

Cum alegem o cremă cu acid hialuronic bună?

Pentru a nu arunca banii pe produse ineficiente, trebuie să ținem cont de câteva aspecte esențiale: 

Vârsta: cremele pe bază de acid hialuronic și cele cu efect Anti-Age sunt concepute pentru a estompa efectele îmbătrânirii apărute la nivelul tenului. Pentru persoanele de până în 40 de ani, de exemplu, concentrația de AH din cremele antirid va fi mai redusă comparativ cu cea folosită în produsele destinate persoanelor care au trecut de această vârstă. Utilizarea cremelor fără a respecta criteriul vârstei poate duce la apariția iritațiilor sau a unor probleme de tipul dermatitei. Așadar, nu trebuie să cădem pradă dorinței de a folosi produse cu efect mai puternic, inadecvate vârstei.

Tipul cremei: când spunem tipul cremei, ne referim la consistența acesteia și la concentrația ingredientului activ din compoziția ei. Serul cu acid hialuronic are o consistență mai lichidă, efectul său fiind de cel puțin două ori mai eficient decât cel al unei creme, aceasta din urmă având o consistență mai densă, mai groasă, care pătrunde mai greu în piele (este recomandată îndeosebi pentru prevenirea ridurilor).

Lista de ingrediente: desigur, acidul hialuronic trebuie să se regăsească cât mai sus în lista ingredientelor, căci el are cel mai puternic efect Anti-Age. Cu toate acestea, atunci când alegem o cremă pentru estomparea ridurilor nu trebuie să neglijăm celelalte ingrediente existente în compoziția acesteia. Uleiul de argan, de măsline, de susan, de jojoba, de avocado, algele marine sau extractul de melc sunt alte substanțe care ar trebui să se regăsească în lista de ingrediente componente ale unei cremei Anti-Age eficiente, căci acestea au importante proprietăți hidratante și revitalizante.

Brandul: ultimul, dar nu cel din urmă, aspect pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când cumpărăm o cremă cu acid hialuronic eficientă este brandul. De obicei, mărcile producătoare de cosmetice au un capital mult mai însemnat pentru cercetări și experimente de laborator. Astfel, în urma testelor efectuate, acestea sunt capabile să lanseze pe piață produse de calitate și cu adevărat eficiente. 

Iată, deci, care sunt criteriile prioritare în alegerea unei creme Anti-Age cu acid hialuronic și cum prețul devine ultimul aspect pe care îl luăm în considerare atunci când este vorba despre sănătatea și aspectul tenului nostru. 

GEROCOSSEN – creme pe bază de acid hialuronic cu efecte dovedite 

Specialiștii GEROCOSSEN s-au perfecționat, au testat și implementat unele dintre cele mai eficiente soluții de prevenire și tratare a semnelor de îmbătrânire apărute la nivelul tenului. Mai exact, au creat gamele Hyaluron Anti-Age, Melcfort Skin Expert, Algaderm Anti-Age și Argan Bio, în care se vor regăsi creme cu efect de estompare și combatere a ridurilor care au ca ingredient activ substanța care dă și numele gamei. 

Dacă ne referim la prețul unui produs cu acid hialuronic, trebuie să avem în vedere faptul că acesta poate varia în funcție de celelalte ingrediente componente, dar și de tipul produsului (ser, fiolă, cremă, loțiune etc).

Alege să încetinești procesul de îmbătrânire și să estompezi ridurile existente cu produsele inovatoare ale cunoscutului brand românesc GEROCOSSEN!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close