mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Nationale&Internationale

De ce să optezi pentru țigla metalică Umbrella®? (P)

Fiecare dintre noi își dorește o casă frumoasă, construită din materiale moderne și durabile. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește acoperișul, rolul acestuia fiind unul extrem de important: de a asigura confortul tuturor celor ce trăiesc în locuința pe care o învelește.

Țigla metalică a devenit unul dintre materialele de construcții pentru acoperișuri cele mai populare și apreciate atât de constructori, cât și de proprietari, atât grație rezistenței deosebite împotriva acțiunii directe a factorilor de mediu, cât și datorită aspectului elegant pe care îl oferă. Mai mult decât atât, dată fiind greutatea redusă, țigla metalică se pretează atât exigențelor locuințelor noi, cât și a celor mai vechi, a căror structură de rezistență este afectată de trecerea timpului.

Pe lângă toate acestea, țigla metalică are numeroase alte beneficii în comparație cu celelalte materiale de construcții, beneficii despre care vom discuta în cele ce urmează.

Avantajele țiglei metalice ca material de construcție a acoperișului

Acoperișurile din țiglă metalică dispun de avantaje superioare în comparație cu cele realizate din alte materiale. Dintre acestea, le enumerăm pe cele mai importante:

 • greutate redusă, ce presupune reducerea costurilor pentru construirea unei structuri masive de rezistență, ușurință la transport, depozitare, manevrare și montare;
 • rezistență deosebită în timp a materialului, o învelitoare din țiglă metalică având o durată de exploatare de peste 60 de ani;
 • cheltuieli de întreținere mai mici decât în cazul altor materiale (țigla ceramică, de exemplu);
 • culoarea țiglei metalice se păstrează pentru mult timp, suprafața acesteia împiedicând totodată dezvoltarea mușchilor și lichenilor pe acoperiș;
 • varietatea mare de culori în care țigla metalică se regăsește pe piață permite crearea unui design exterior elegant și plăcut din punct de vedere cromatic;
 • prețurile avantajoase ale țiglei metalice, raportate la calitatea acesteia;
 • în cele din urmă, amintim faptul că aceasta este un material integral reciclabil, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

De ce să alegi țigla metalică Umbrella®?

Unic producător de țiglă metalică Umbrella®, RoofArt este o companie care oferă de mulți ani pe piața din România sisteme complexe de învelitori, pentru case trainice și plăcute din punct de vedere estetic.

Produsul realizat de companie în colaborare cu concernul suedez SSAB (de la care achiziționează materia primă, renumitul oțel suedez SSAB) are numeroase beneficii, care îl clasează în topul celor mai apreciate materiale de construcții a acoperișurilor:

 • Durabilitate mare, grație oțelului nordic SSAB

În urma testării timp de peste 40 de ani, cercetătorii au reușit să demonstreze rezistența excelentă a oțelului nordic SSAB la condiții de mediu extreme, la intemperii de orice natură, dar și la rugină, oxidare și raze ultraviolete puternice. În urma acestor rezultate, țigla metalică din oțel nordic SSAB reprezintă o soluție excelentă pentru acoperișuri trainice, dovedindu-se o investiție pe termen lung.

 • Protejează mediul înconjurător, datorită acoperirii bio patentate GreenCoat®

Prin acoperirea țiglei metalice cu vopsea bio GreenCoat®, emisiile de noxe sunt reduse semnificativ, grație înlocuirii parțiale a substanțelor chimice din componența acesteia cu uleiul de rapiță, un material bio regenerabil. Tehnologia SSAB patentată a contribuit astfel la crearea singurului oțel de pe piață care deține o acoperire cu un conținut crescut de material regenerabil.

 • Rezistență superioară oferită de stratul de zinc de 275 gr/mp

Fiind cel mai important element din compoziția țiglei metalice, stratul de zinc de 275 gr/mp care protejează miezul de oțel asigură o rezistență incredibilă la coroziune, zgârieturi și rugină. Astfel, durata de viață a acoperișului crește semnificativ.

 • Protecție superioară, grație canalelor laterale de scurgere

Prin aceste două canale laterale de colectare a apei, acoperișul este protejat de posibile infiltrații de apă (apă pluvială sau condens).

Luând în calcul toate aceste avantaje putem spune că, indiferent de prețuri, țigla metalică se va dovedi mereu o investiție profitabilă. Proprietarii care își doresc în primul rând calitate pentru sistemul de învelitori și sunt dispuși să investească oricât este nevoie, trebuie să știe că pot găsi țigla metalică la un preț mai mult decât avantajos în cadrul companiei RoofArt: țigla metalică Umbrella® găsindu-se atât în varianta clasică, cu o lungime maximă de 4230 mm (12 module), cât și în varianta cu prinderi ascunse, cu lungime standard de 755 mm (2 module).

Alegeți calitatea oțelului nordic pentru sisteme de învelitori românești, adaptate stilului locuințelor contemporane!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close