aeroport cluj

alexander internatinoal
Eveniment

De ce ţi-e frică nu scapi! Dejean rămas fără bijuterii în valoare de 8000 de euro

Poliţiştii din Dej au reţinut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat din Dej, în vârstă de 33 de ani, care în luna decembrie a furat bijuterii în valoare de 8000 de euro. Bijuteriile au fost furate dintr-o maşină, parcată în curtea casei.

Victima, de la care au fost furate bijuteriile, a angajat mai mulţi muncitori ca să îi renoveze casă. De frică să nu îi fie furate bijuteriile, acesta a hotărât să le ascundă în maşină. Însă de ce ţi-e frică nu scapi! Astfel, înainte de sărbători hoţul a dat lovitura. A sărit gardul casei, a deschis maşina şi a furat borseta cu bijuteriile în valoare de 8000 de euro.

Suspectul a reuşit să amaneteze toate bijuteriile la mai multe case de amanet din Cluj-Napoca, însă pe un alt nume. Poliţiştii au reuşit să îl identifice şi să îl reţină pentru 24 de ore, iar acum va fi prezentat în fata judecătorilor pentru arestare preventivă.

Prejudiciul de 8000 de euro nu a fost recuperat.

ACTUALIZARE IPJ:

Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea unor bijuterii, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu de circa 8.000 de euro.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea unui bărbat care ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 8.000 de euro, dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil din Dej.

În fapt, în cursul lunii decembrie 2014, bărbatul de 31 de ani, din Dej, ar fi pătruns, pe timp de noapte, în curtea unei locuinţe din Dej şi ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat, o borsetă în care se aflau bijuterii.

Ulterior, bărbatul ar fi valorificat bijuteriile prin depunerea acestora la case de amanet de pe raza municipiului Cluj-Napoca, pe numele unui alt bărbat.

O parte din bunurile sustrase au fost găsite şi indisponibilizate de către poliţişti pentru recuperarea prejudiciului.

Faţă de bărbatul depistat, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,furt calificat”, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Si eu ma aflu printre pagubiti, probabil tot acest infractor mi a furat din masina parcata in curte o suma de bani si un parfum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button