publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

Declaratia poate fi prezentata si de pe telefon | Trebuie insa SEMNATA

Declarația pe propria raspundere valabila pentru a te deplasa pe timp de noapte poate fi prezentată si de pe telefon. Inainte de a o stoca pe telefon, trebuie in mod obligatoriu sa o semnam olograf, in caz contrar nu va fi valabila.

STS anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca cetățenii pot completa online declarațiile si adeverințele care atestă motivele deplasării în intervalul orar 23:00-05:00, intrucat platforma http://formular.sts.ro a fost actualizata.

Formularele completate pot fi prezentate autorităților de pe dispozitive electronice, cu condiția ca acestea să conțină semnătura olografă a persoanei în cauză. Din fericire, spre deosebire de varianta site-ului din perioada starii de urgenta, de aceasta data, platforma celor de la STS permite si semnarea cu degetul pe declaratie.

STS precizează că datele completate de cetățeni pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close