BREAKING NEWS

DEJ | A inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana

Primăria Municipiului Dej anunţă demararea procesului de distribuire a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana. Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane defavorizate, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 223/2014, astfel:

1. membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

2. membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

Pachetele se eliberează beneficiarilor, pe baza documentului de identitate şi pot fi ridicate de la depozitul situat la subsolul pieței Agroalimentare din zona centrală, zilnic de luni până vineri, între orele 09:00-14:00.

Fiecare beneficiar primește o cutie care conține următoarele produse alimentare: 5 kg făină albă de grâu, 4 kg făină de mălai, 2 pungi de 400 de grame de paste făinoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 cutii de 300 de grame de conservă carne de vită şi 3 cutii de 300 de grame de conservă carne de porc, 5 cutii de 200 de grame de pateu de ficat de porc, 2 borcane de 720 ml de compot de fructe, 1 borcan de 360 de grame de gem de fructe și 1 borcan de 360 de grame gem de fructe dietetic.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close