publicitate
publicitate
publicitate
optim
Administratie | PrimarieBREAKING NEWStimp liber si divertisment

DEJ: Ce se intampla cand mai multi „Dorei” se apuca de o treaba? (FOTO)

De-a lungul timpului, Dejeanul.ro a prezentat mai multe situatii in care „Dorel” (nume atribuit muncitorilor care o mai gafeaza la locul de munca) nu si-a facut treaba chiar dupa carte. Astazi, insa, am primit o informatie si cateva poze de la un cititor Dejeanul.ro care ne relateaza faptul ca pataniile lui „Dorel” a fost duse la un alt nivel. Iar asta pentru ca atunci cand mai multi „Dorei” se apuca de o treaba cu siguranta rezultatul va fi la patrat.

Asa se intampla pe strada Crisan din Dej – recent reabilitata si asfaltata. Muncitorii care s-au ocupat de asfaltatul strazii au uitat sa marcheze locurile unde existau canale. „Doreii” au reabilitat, au asfaltat si au plecat acasa. De o saptamana, insa, au revenit alti „Dorei” care incearca acum sa isi dea seama unde sunt pozitionate respectivele canale. Iar in lipsa unor marcaje corespunzatoare ce le ramane acestora de facut? Ei bine, sa sparga strada pana dau de locul in care este amplasat canalul. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, insa fara succes. A venit o noua saptamana si, bineinteles, o noua provocare. Strada recent reabilitata a fost sparta in alt loc, dar si de aceasta data fara succes.

Locuitorii de pe strada Crisan din Dej spera sa se poata bucura de strada reabilitata cat de curand, desi lucrarile au fost finalizate acum ceva vreme.

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Bravo lor . Am dezbatut problema si numai asa se poate face . Prim ” Dorel ” e Morar Costin , cred ca stiti cine e , apoi de restu sunt Dorelica , Dorelo, Etc . sunt prea multi

  2. va spun io care ii faza ca vor sa il saboteze pa primar candidatii la alegeri si ei au platit oameni sa sparga strada casa ii faca pe oameni sa creada ca primaru nu ii bun

  3. aceia nu sant DOREI sant oameni care nu au habar cum se face acea munca

  4. Unde n-au spart astia, a sarit asfaltul singur. Mai uitati-va. Acolo cine-l saboteaza? S-o face singur. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button