publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSsport

DEJ | Marș comemorativ în amintirea bicicliștilor uciși sau răniți în trafic

Miercuri, 16 mai, începand cu orele 19:00, se va desfășura la Dej, în organizarea “Dejul Pedalează”, prima ediţie a Marşului Tacerii, marș comemorativ în amintirea bicicliștilor uciși sau răniți în trafic. La eveniment sunt bineveniţi toţi bicicliştii dejeni, dar şi cei din localităţile apropiate.

Întâlnirea participanţilor va fi în Piaţa Bobâlna, la ora 18:30.

Marşul va dura aproximativ treizeci de minute şi va străbate zona centrală şi o parte din cartierul Dealul Florilor.
Traseul concret este: Pţa. Bobâlna -> str. 1Mai -> str. Avram Iancu -> str. Ecaterina Teodoroiu -> str. Dogrogeanu Gherea până în faţă la Carrefour şi retur pe str. Dobrogeanu Gherea -> str. Ecaterina Teodoroiu – str. Avram Iancu -> str. Regina Maria -> str. 1 Mai -> sens giratoriu Spital -> str. Mărăşeşti -> str. Gheroghe Şincai -> fântâna arteziană -> Pţa. Bobălna.

Recomandarea este ca participanții să fie îmbrăcați în alb, de asemenea, plimbarea se realizează într-un ritm lent și în tăcere. Regula de bază a acestui marș este liniștea. Fără claxoane, fără niciun fel de sunet decât dacă este absolut necesar. TĂCEREA este cea care va însoți acest marș al bicicliștilor.

Totodată prin acest eveniment dorim să atragem atenţia bicicliştilor că e nevoie de o conduită legală şi civilizată în trafic, şi să creştem conştientizarea tuturor participanţilor la trafic de existenţa bicicliştilor!

Marşul este şi un prilej de cunoaştere şi pedalare împreună cu alţi biciclişti dejeni, o ocazie de împărtaşire idei şi opinii, de găsit colegi de ture şi discuţii pe teme de interes comun!” au transmis organizatorii evenimentului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close