ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

DEJ | Masină de gunoi, “înghițită” de șosea – VIDEO

Întamplare demnă de cascadorii râsului, la Dej. O masina de gunoi a fost “inghitita” de sosea, pe strada Bistritei, dupa ce acostamentul drumului a cedat. Muncitorii firmei de salubritate colectau gunoaiele de la casele din zona, dar, la un moment dat, cand au tras pe dreapta, rotile masinii s-au afundat in pamantul acoperit cu piatra sparta.

Oamenii din zona sunt revoltati, pentru ca acostamentul a fost refacut recent dupa ce muncitorii au lucrat acolo timp de mai multe saptamani. Astazi au putut vedea si calitatea lucrarilor.

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Lucrările se fac sub supravegherea unor specialiști în domeniu”așa ar fi normal și corect”deci trb tras la rsp șeful care și încasează bani frumoși. Stați un pic da vedeți cum vor fi înghițite masinile pe Bistritei,lucrările de mântuială se vad zilnic dar nimeni nu răspunde.Bravo aleși ai poporului!! voi măsluiți licitațiile .

  2. Si str. Bistritei e durere. Astea sunt si calitatea lucrarilor. Ati uitat cand un TIR a ramas impotmolit in intersectia Bistritei – Baia Mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close