ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

DEJ | Noaptea Muzeelor 2021: Explorarea cosmosului, expozitii de Lego si diverse ateliere

Muzeul Municipal Dej vă invită la Noaptea Muzeelor 2021 – Astromuseum. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 12 iunie, între orele 16:00-24:00. Intrarea este gratuită!

Această mult așteptată ediție a Nopții Muzeelor deschide orizonturile vizitatorilor către cosmos, ne ridicăm privirile către bolta cerească și dăm frâu liber imaginației, dar și spiritului practic. Profităm de posibilitatea de a fi din nou sub cerul liber al nopții și dăm ocazia tuturor de a admira astrele și planetele în toată splendoarea lor prin intermediul telescoapelor și a cadranelor solare, parte a conceptului „Astromix, Gadgeturi și podoabe Astronomice”. De asemenea o replică a Lunii (cu diametrul de 1 metru) va fi expusă de către cei de la Astromix.

Cei mici și cei mari sunt invitați la o expoziție interactivă LEGO susținută prin bunăvoința partenerilor de la Asociatia Brickenburg.

Sălile de expoziție ale Muzeului vor putea fi vizitate gratuit și veți fi ghidați de către voluntarii de la Colegiul Național “Andrei Mureşanu” Dej și cei de la Cercetasii Dejeni.

Nu în ultimul rând vizitatorii au la dispoziție patru ateliere: unul de împâslit, unul de noduri, unul de podoabe din mărgele, unul de metaloplastie și un atelier de împletituri. Aceste ateliere sunt realizate prin cooperarea cu prof. Iulia Madar, prof. Daniela Katona de la Clubul Copiilor Dej/Gherla, dar și prin ajutorul Irinei Bărbuță de la Clubul Albinuțelor.

Accesul la Noaptea Muzeelor 2021 se va face respectând măsurile sanitare impuse de către autorități în ceea ce privește limitarea răspândirii și infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Masca de protecție este obligatorie!

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close