publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)Din Oras

DEJ | Se închid parcurile | Banii pentru Zilele Dejului, trimiși către spital si Ambulanță

Astazi a avut loc la Dej sedinta Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta convocata de edilul orasului Costan Morar. In cadrul sedintei s-au luat mai multe decizii, printre care cea de redirectionare a banilor alocati Zilelor Dejului, Toroc Fest sau a altor evenimente, catre Spitalul Municipal Dej si Ambulanta. Tot astazi s-a decis inchiderea locurilor de joaca pentru copii dar si a Parcului Mare si a Parcului Mic. 

  • De 30 000 lei vor fi cumparate materiale de protectie, masti cu filtru, combinezoane si solutii pentru dezinfectie care vor fi donate catre Ambulanta Dej.
  • De 50 000 lei vor fi achizitionate materiale de protectie care vor fi donate cabinetelor medicale de familie.
  • De 210 000 lei vor fi achizitionate materiale, echipamente, dezinfectanti si alimente pentru persoanele aflate in izolare.

Aceste decizii vor fi supuse votului Consiliului Local, in cadrul sedintei de indata care va avea loc maine la Dej.

De asemenea, va continua actiunea de dezinfectare a spatiilor publice din oras precum si a scarilor de bloc si vor fi asigurate spatii de cazare, in cazul in care va fi nevoie, pentru cadrele medicale care lucreaza in Dej, precum si pentru politisti, jandarmi sau pompieri.

“Am considerat că în acest context este imperios să intervenim cu fonduri pentru achiziții de aparatură materiale și echipamente  pentru Spitalul Municipal Dej și Ambulanța Dej, cabinetele de medicină de familie și să venim în sprijinul tuturor celor care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus”, a declarat primarul Costan Morar.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close