Din Oras

DEJ | Si-a gasit masina avariata in parcare. Ce au surprins camerele de supraveghere… – VIDEO

Un sofer din Dej a avut ghinionul sa isi gaseasca masina avariata in parcare. Aceasta avea parbrizul spart si mai multe zgarieturi pe caroserie, insa locurile in care se aflau avariile nu pareau a putea fi facute de un alt autoturism. Proprietarul masinii a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la mai multe imobile din zona, si a avut surpriza sa constate ca daunele i-au fost produse de un biciclist neatent, care mergea pe doua roti in timp ce avea privirea in telefon.

Totul s-a intamplat in 5 septembrie, seara, dupa ora 23, pe strada Fragilor. Biciclistul venea dinspre Carrefour, iar la un moment dat, atent la telefonul mobil, a intrat cu bicicleta in plin in masina parcata. Si-a luat telefonul de pe jos, pentru ca il scapase in urma impactului, iar mai apoi si-a continuat drumul pana intre garajele din zona Balta. Acolo s-a intalnit cu o alta persoana care venise cu masina, petrecand cu aceasta doar cateva minute.

Imaginile au ajuns si la politisti, care acum incearca sa il identifice pe biciclist. Vor fi analizate si imaginile altor camere de supraveghere din zona respectiva, pentru a-l identifica macar pe proprietarul autoturismului care a oprit langa biciclist dupa incident, incercand in acest mod sa obtina informatii care sa ii duca la faptas.

Daca aveti informatii despre acest caz, puteti sa il contactati pe proprietarul autoturismului avariat, la numarul de telefon 0746 914 641.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close