mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWS

DEJ | Sute de dejeni au vizitat Muzeul Municipal la Noaptea Muzeelor 2021 – VIDEO

“Noaptea Muzeelor 2021 – Astromuseum” s-a dovedit a fi un eveniment de foarte mare succes, in acest an la Dej. Sute de persoane, adulti si copii, au vizitat Muzeul Municipal, deschis ieri intre orele 16-24, pentru a lua parte la activitatile organizate cu aceasta ocazie, dupa aproape doi ani de pauza. 

Astfel, cei care au ales sa viziteze aseara institutia de cultura dejeana, si-au putut ridica privirile catre bolta cereasca si au putut privi cerul printr-un telescop astronomic, dar au putut vedea si intr-una din salile muzeului o replica in miniatura a Lunii, cu diametrul de 1 metru, expusa de Astromix.

Cei mici și cei mari au putut vedea si o expoziție interactivă de LEGO dar au putit fi vizitate si sălile de expoziție ale Muzeului, unde au fost ghidati de către voluntarii de la Colegiul Național “Andrei Mureşanu” Dej și cei de la Cercetasii Dejeni, afland astfel lucruri din istoria orasului nostru.

In curtea Muzeului Municipal Dej, cei mai mici vizitatori au la dispoziție patru ateliere: unul de împâslit, unul de noduri, unul de podoabe din mărgele, unul de metaloplastie și un atelier de împletituri. Copiii au fost indrumati de profesorii Iulia Madar,  Daniela Katona si  Irinei Bărbuță.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close