ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
Eveniment

Dejean talharit pe strada de trei tineri | Agresorii au fost retinuti de oamenii legii

Trei tineri au fost retinuti de politistii dejeni, dupa ce ar fi talharit un barbat. Agresorii au fost prezentati magistratilor din Dej cu propunere de arestare preventiva, iar cercetarile sunt continuate, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Totul s-a intamplat duminica, cu putin timp inainte de miezul noptii. Trei persoane au napadit asupra unui barbat din Dej, pe care l-au lovit, iar mai apoi i-au furat toti banii pe care ii avea asupra sa, respectiv circa 1800 de lei, dar si acte personale.

Victima i-a anuntat pe oamenii legii de cele intamplate, iar acestia au reusit sa ii identifice la scurt timp pe agresori, fiind vorba de doi barbati cu varste de 22 si 25 de ani, din judetele Bistrita Nasaud si Maramures, respectiv o femeie in varsta de 21 de ani, din Dej. Cei trei au fost retinuti si au fost prezentati magistratilor de la Judecatoria Dej, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Oamenii legii continua cercetarile in acest caz, pentru a verifica daca tinerii agresori au mai avut antecedente si in trecut.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close