culturatimp liber si divertisment

Dejeanul Raul Țigoan si-a lansat a treia melodie | A filmat si un videoclip – VIDEO

Talentele adevarate sunt usor de recunoscut, astfel ca nu exista dejean care sa nu fi auzit de fratii Raul si Alex Țigoan. Inca de mici au calcat pe urmele tatalui, cunoscut instrumentist in Dej, iar sub indrumarea fratilor Ioan Dordoi si Felix Galan, au fost de nelipsit de pe scena celor mai importante spectacole din oras. 

Timpul a trecut si fiecare a luat-o pe propriul drum, dar pasiunea pentru folclor a ramas la fel de intensa, mai ales in cazul celui mai mare dintre frati, Raul.  Astfel, recent, acesta si-a lansat cea de-a treia melodie, “Să vezi cat îs de bărbat”, insotita si de un videoclip.

“Povestea melodiei <Sa vezi cat is de bărbat> a fost inițiată încă de mine, fiind inspirată din viața mea personala, dar am avut nevoie si de putin ajutor, astfel ca am primit sprijin de la renumita compozitoare de texte Maria Anuța de la Bistrița, care a avut grijă ca melodia sa fie exact cum mi-am dorit. Linia melodică este creația renumitului Ionuț Lucian Godja (Ionuț de la Sighet) si de asemenea, orchestrația muzicală ii apartine lui”, ne-a declarat Raul Țigoan.

Videoclipul a fost filmat la Vadu Izei, in judetul Maramures, iar la filmari a participat tatal lui Raul, Nelutu Țigoan, impreuna cu un coleg din formatia lui si un ceteras din Baia Mare. Mândruța care ii tine companie lui Raul in videoclip este Vanessa Bolos, o maramureseanca autentica. 

Raul Tigaoan s-a nascut în Gherla, acolo unde are si bunicii. A inceput sa cante de la varsta de 3 ani, iar la patru ani avea deja primul spectacol pe scena, urmand cursuri alaturi de Ioan Dordoi, Felix Galan si Nelutu Tigoan.  A castigat mai multe distinctii, diplome si premii, cel mai important fiind marele premiu al festialului “Armonia”, in anul 2002, alaturi de fratele sau, Alex Tigoan. 

Primele doua melodii interpretate de Raul:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close