Eveniment

Dejeanul.ro ramane cel mai citit ziar online din zona, conform unui sondaj IRES!

Intr-un raport de cercetare realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) se arata ca Dejeanul.ro este cel mai citit ziar online din partea de Nord a judetului Cluj. Studiul a fost realizat in luna martie 2014, iar marja de eroare este de maxim 3%. 

IRES onlineCei care au realizat sondajul au adresat urmatoarea intrebare “Care este ziarul online pe care il cititi cel mai des?”, fara a oferi variante de raspuns. 28% dintre cei chestionati au raspuns ca prima sursa de informare pe care o citesc este Dejeanul.ro. Conform Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, a doua sursa de informare online a dejenilor este Adevarul de Cluj, 11% dintre respondenti declarand acest lucru. Pe urmatoarele locuri, fiecare cumuland sub 10% s-au aflat Someseanul, Libertatea, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Gandul, Stiri de Cluj, Ziua de Cluj, Ziar de Cluj, Dej.biz. 9% dintre cei chestionati au declarat ca nu citesc ziare online locale. 

IRES radioRadio FIR, cel mai ascultat post de radio local

In randul radiourilor, Radio Fir conduce detasat ca fiind cel mai ascultat post de radio din municipiul Dej. Astfel, la intrebarea “Care este postul de radio local pe care il ascultati cel mai mult?”, 39% dintre dejeni au oferit ca raspuns Radio FIR. Pe locul 2 se situeaza Radio Cluj, cu 7%, iar pe 3, Radio Stil, cu 6%. 28% dintre cei chestionati au declarat ca nu asculta posturi de radio locale. 

Somes TV, cea mai urmarita televiziune locala

La intrebarea “Care este televiziunea locala pe care o vizionati cel mai des?”, 12% dintre cei chestionati au raspuns ca cel mai des urmaresc Somes Tv. Pe locul 2, cu 9% se situeaza Transilvania Live, iar pe 3, Look TV, cu 8%. Aproape jumatate (41%) dintre cei chestionati au raspuns ca nu urmaresc posturi de televiziune locale.

Studiul a fost realizat in martie 2014 prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing) si are o marja de eroare de plus/minus 3%.

Site-ul de stiri Dejeanul.ro a fost infiintat in iulie 2011 si apartine jurnalistului Alex Prunean.  Dejeanul.ro este accesat in fiecare zi in medie de 4500 de vizitatori diferiti, avand 20 000 afisari zilnice, conform Trafic.ro si Google Analytics.

Va multumim pentru increderea acordata si pentru ca ne cititi in fiecare zi. Echipa Dejeanul.ro: Alex Prunean, Ioana Jeler si Rares Savan.

Articole Similare

4 Comentarii

  1. sincer ce sa mai cred ca pe gherlainfo.ro scrie ca ei is cei mai citit sit nu dejeanu si tot acelas sondaj IRES sincer ce sa mai credem minciunii

  2. Poi
    Daca e singurul.E imposibil sa iasa pe locul 2.
    Spor tuturor.
    Nires

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close