mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | Primariesport

Dejul gazduieste Olimpiada Nationala la Oină – fete | Azi au inceput meciurile – VIDEO

Dejul gazduieste in acest weekend Olimpiada Nationala a Sportului Scolar de Oina – Fete. Astfel, in orasul nostru vor se vor disputa meciurile dintre cele sapte echipe calificate la faza nationala, si anume cele care reprezinta judetele Alba, Buzău, Cluj, Dolj, Neamț, Prahova și Sălaj. Judetul Cluj este reprezentat de echipa de oina a Liceului Tehnologic “Constantin Brancusi”, care este si gazda competitiei.

Deschiderea oficiala a olimpiadei a avut loc in aceasta dimineata pe Stadionul Municipal Dej, unde au fost prezentate toate echipele, dar a fost sustinut si un scurt moment artistic de catre corul Liceului “Constantin Brancusi”.

Mai apoi, in jurul orei 10, a inceput efectiv competitia. Astazi, meciurile sunt programate intre orele 10-13, 16-19, iar maine intre orele 10-13. Mai apoi va avea loc festivitatea de premiere, unde cei mai buni vor primi cupe si medalii.

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” participă cu echipa de OINĂ-fete la faza națională a competiției desfășurată la Dej dar și cu echipa de OINĂ-băieți care vor participa la etapa similară săptămâna viitoare, gazdă fiind atunci județul Neamț.

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Felicitări echipei din Dej ,pentru calificarea în această fază,la oină.Dacă se făcea popularizare în Dej si în localitățile spropiate deDej,poate erau si spectatori .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close