publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Dejul va avea autobuze electrice de anul viitor | A fost lansata licitatia de cumparare – VIDEO

Inca un pas pentru transport in comun electric la Dej. In aceasta saptamana a fost lansata licitatia publica pentru achizitionarea a 20 de autobuze electrice care vor circula pe strazile din oras.

Schimbarea parcului auto al Transurb este in componenta celor sase proiecte europene pe mobilitate urbana in valoare de 45 de milioane de euro, pe care Primaria Dej le are deja in derulare.

Astfel, pe langa asfaltarea strazilor din oras, in cadrul proiectului se vor cumpara 14 autobuze electrice de marime medie si 6 de capacitate mica. Mai mult, se vor extinde liniile de transport in comun, atat in cartierul Mulatau, in zona Parcului Balnear Toroc, in Ocna Dej dar si spre noul magazin Kaufland, pentru ca locuitorii sa aiba un acces cat mai facil spre supermarketul care se deschide la inceputul anului viitor.

“Am demarat licitatia in urma cu o zi si vom deschide ofertarea undeva in 16 octombrie, deci dupa 40 de zile. Evident ca dupa ofertare, vom avea o perioada de aproximativ o luna de zile in care vom analiza ofertele si undeva in luna decembrie vom cunoaste castigatorul. Apoi va urma o perioada de 7-8 luni pana cand aceste autobuze vor fi livrate in Dej. Estimam mjilocul lunii iunie” a declarat primarul Costan Morar.

Noile autobuze vor fi dotate si cu echipamente si siteme informatice pentru asigurarea functionalitatilor de e-ticketing.

Articole Similare

4 Comentarii

  1. Vă invit să vizitați sediul Transurb, unde vor fi cazate și întreținute aceste autobuze. O să vă îngroziți de cum arată. Dejeanul.ro, puteți face un reportaj cu poze și video și să-l prezentați dejenilor. Arătați și mizeria de sub covor, ascunsă cu știința administrației locale, nu doar lucrurile frumoase.

  2. Za habitantii din “Chimie” -Dej Triaj vor avea in continuare prioritate la imbarcare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close